Qui som

  Energia solar, energies Renovables a Reus i Tarragona

 

  Electrorenovables Reilec som una jove empresa instal·ladora d'energia solar, renovables i electricitat en seu a Reus - Tarragona, fundada l'any 2.014 per persones amb una amplia experiència professional de més de dotze anys en el sector de les energies renovables i de vint-i-cinc en el sector de l'electricitat.

 

  Apostem per les energies renovables, principalment per l'energia solar, per ser un valor de futur i respectuós amb el medi ambient, que a més de sortir rendible, ajuda a fer un món més sostenible, reduint les emissions de CO2 a l’atmosfera (efecte hivernacle). I així poder contribuir humilment a construir un futur més sostenible.

 

  El nostre principal valor es donar-li al client les millors solucions en energia solar i renovables a les seves necessitats a preus molt competitius, amb una feina ben feta i de qualitat. Assessorar-los, ajudant-los en tot el procés i generant-los confiança.

 

  Ens dediquem a promoure i instal·lar energies renovables: energia solar fotovoltaica, energia solar tèrmica, energia eòlica, biomassa, aerotèrmia solar, geotèrmia i terra radiant.

 

   Disposem d'un ampli ventall de solucions energètiques en energies renovables i la capacitat i professionalitat necessària per dur-les a terme.

 

   També realitzem instal·lacions elèctriques en baixa tensió: xarxes, quadres elèctrics, automatismes, PLC’s, regulació i control, compensació de potencia reactiva, motors, bombes, variadors de velocitat, enllumenat públic, centralitzacions, instal·lacions en locals de pública concurrència, locals amb risc d’incendi i explosió, muntatge de naus industrials, tallers, granges, manteniments industrials, entre d’altres.

 

    A REILEC ens encarreguem de tot el procés durant tot el projecte: assessorament, estudi de viabilitat, disseny, butlletins, instal·lació i manteniment del sistema que més si escaigui a les necessitats dels nostres clients en la modalitat de claus en mà. 

 

Solar fotovoltaica, panells solars, geotèrmia, biomassa, terra radiant, calefacció, energia eòlica, electricitat, automatismes, manteniment.

Energies renovables i alternatives Reus - Tarragona

Certificacions:

REITE: Registre d'empreses instaladores/mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en edificis

 

REIE: Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista

 

Formem part de: 

Col·laboradors:

Versión para imprimir | Mapa del sitio

REILEC

Oficina Central

C/ Manuel Hugué, 5

43205 Reus (Tarragona)

Tel: 977 114 080

info@reilec.com


Magatzem carrer Partida Boverals s/n

12500 Vinaròs (Castellò)


Renovables a Reus i Tarragona, energies alternatives, solar fotovoltaica, solar tèrmica, autoconsum elèctric,mini-eòlica, biomassa, manteniments, automatismes, electricitat, geotèrmia, aerotèrmia.

La teva Empresa de Renovables a Reus i Tarragona


Llamar

E-mail

Cómo llegar