Manteniment fotovoltaic

 A Reilec disposem d’unes actuacions a realitzar per a poder optimitzar el funcionament de les plantes solars fotovoltaiques. Les tasques de manteniment preventiu i correctiu son imprescindibles, tant per al correcte funcionament de la planta, com per a una producció optima. I també, es fonamental, la ràpida resposta a les incidències que hi pugui haver i la imminent solució d’aquestes.

 

 

 Reilec ofereix el manteniment correctiu i preventiu de la seva planta solars fotovoltaica de connexió a xarxa, d’instal·lacions aïllades i d’autoconsum. On cobrem solament per les hores de treball i per la maquinaria que utilitzem (cistelles elevadores, plomes, tisores, etc.) sortint irrisori el preu a pagar per aquest servei i donant mes rendibilitat a la planta al tenir menys despeses.

 

 

  1. Manteniment preventiu

 

 Reilec estableix una sèrie de treballs i d’actuacions per al correcte funcionament de la planta solar fotovoltaica i per una major productivitat d’aquesta.

 

 Aquestes actuacions son integrals i es componen entre d’altres de les següents: reajustaments, neteja d’equips i mòduls, comprovacions, proves, registres, raspat i repintat d’òxid, etc.

 

 Pot descarregar-se el document següent on hi trobarà especificat totes les accions que portem a terme en un manteniment fotovoltaic. Oferim més per molt menys.

 

  1. Manteniment correctiu

 

 Entenem per manteniment correctiu aquells treballs de reparació, canvi d’elements o d’equips, que son necessaris per al correcte funcionament de la planta fotovoltaica, i que no estan inclosos en el manteniment preventiu de les instal·lacions. Això, també inclou qualsevol modificació o millora de la instal·lació a petició del propietari d’aquesta (el client).

 

 Reilec es compromet  a la resolució de les incidències correctives amb el termini de 48 a 72 hores (sempre que es disposi del material necessari per a tal finalitat).

Certificacions:

REITE: Registre d'empreses instaladores/mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en edificis

 

REIE: Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista

 

Formem part de: 

Col·laboradors:

Versión para imprimir | Mapa del sitio

REILEC

Oficina Central

C/ Manuel Hugué, 5

43205 Reus (Tarragona)

Tel: 977 114 080

info@reilec.com


Magatzem carrer Partida Boverals s/n

12500 Vinaròs (Castellò)


Renovables a Reus i Tarragona, energies alternatives, solar fotovoltaica, solar tèrmica, autoconsum elèctric,mini-eòlica, biomassa, manteniments, automatismes, electricitat, geotèrmia, aerotèrmia.

La teva Empresa de Renovables a Reus i Tarragona


Llamar

E-mail

Cómo llegar