Aerotermia

 

 Les bombes de calor d'aerotèrmia serveixen tant per a escalfar com per a refredar, donant-hi un COP 5 de rendiment, això significa que per cada quilovat d’energia elèctrica que consumeix li treu 5 cops més rendiment. Dit d'un altra manera, produeix cinc vegades mes energia que l’electricitat que consumeix.

 

 Aquestes bombes de calor d'aerotèrmia, son màquines frigorífiques i utilitzen la humitat de l’aire de l’ambient per a efectuar l’intercanvi i oferir aquest grans rendiments per a la producció d’ACS (aigua calenta sanitària), calefacció i refrigeració, i es pot utilitzar tant per Habitatges, locals o industries.

 

ALL IN ONE
ALL IN ONE 16kW UNITAT EXTERIOR

 A  Reilec, instal·lem les bombes de calor d'aerotèrmia de les principals marques mundials juntament amb el terra radiant, radiadors i fan-coils.

 

 

 

 

 

 

 

Solar tèrmica, solar fotovoltaica, panells solars, geotermia, aerotermia, biomassa, terra radiant, calefacció, energia eòlica, electricitat, automatismes, manteniment.

Energies renovables i alternatives a Reus - Tarragona

 

Certificacions:

REITE: Registre d'empreses instaladores/mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en edificis

 

REIE: Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista

 

Formem part de: 

Col·laboradors:

Versión para imprimir | Mapa del sitio

REILEC

Oficina Central

C/ Manuel Hugué, 5

43205 Reus (Tarragona)

Tel: 977 114 080

info@reilec.com


Magatzem carrer Partida Boverals s/n

12500 Vinaròs (Castellò)


Renovables a Reus i Tarragona, energies alternatives, solar fotovoltaica, solar tèrmica, autoconsum elèctric,mini-eòlica, biomassa, manteniments, automatismes, electricitat, geotèrmia, aerotèrmia.

La teva Empresa de Renovables a Reus i Tarragona


Llamar

E-mail

Cómo llegar