Biomassa

  La biomassa és una font d’energia neta, barata, ecològica i sostenible, que necessita de tecnologies poc complexes per al seu aprofitament. És proporcionada per una gran diversitat de productes, entre els quals s'inclouen els forestals, deixalles agrícoles, deixalles animals i escombraries. L'energia de la biomassa està continguda en els enllaços químics d'alta energia presents a la matèria viva. Per tant, qualsevol ésser viu o les seves restes constitueixen una font potencial d'energia que es pot alliberar i utilitzar directament, o després d'un petit tractament previ en alguns casos.

 Aquesta font d’energia renovable, te quasi un impacte nul al medi ambient, ja que en el procés de fotosíntesi s’emmagatzema el CO2 que posteriorment en la combustió de la biomassa, es despendrà altre cop a l’atmosfera.

 Altres característiques són:

  • Ajuda a resoldre el problema del tractament dels residus desaprofitats del camp i la muntanya.
  • Eliminar residus orgànics i inorgànics.
  • Redueix el risc d’incendis forestals.

 A Reilec, fem el disseny i la instal·lació de tot tipus de Calderes de Biomassa, per a calefacció i ACS, ja sigui de nova instal·lació o per canvi  d’una ja existent.

 

Cicle de la Biomassa

 

Solar fotovoltaica, panells solars, geotermia, biomassa, terra radiant, calefacció, energia eòlica, electricitat, automatismes, manteniment.
Energies renovables i alternatives Reus - Tarragona

Certificacions:

REITE: Registre d'empreses instaladores/mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en edificis

 

REIE: Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista

 

Formem part de: 

Col·laboradors:

Versión para imprimir | Mapa del sitio

REILEC

Oficina Central

C/ Manuel Hugué, 5

43205 Reus (Tarragona)

Tel: 977 114 080

info@reilec.com


Magatzem carrer Partida Boverals s/n

12500 Vinaròs (Castellò)


Renovables a Reus i Tarragona, energies alternatives, solar fotovoltaica, solar tèrmica, autoconsum elèctric,mini-eòlica, biomassa, manteniments, automatismes, electricitat, geotèrmia, aerotèrmia.

La teva Empresa de Renovables a Reus i Tarragona


Llamar

E-mail

Cómo llegar