Calefacció mitjançant el sistema de Terra Radiant a Reus i Tarragona

   El terra radiant es la millor forma de calefactar un habitatge, ja que es el més eficient, net, silenciós i confortable.


  Aquest tipus d’instal·lació de calefacció no aixeca els àcars de la pols, ni resseca l’aire. Per aquest fet es molt recomanable la instal·lació en llocs de col·lectius mes vulnerables, com poden ser hospitals, llars d’infants, asils, residències de gent gran, geriàtrics, entre d’altres.


  El terra radiant es un sistema tant saludable i confortable, que és l’únic aconsellat per l’organització mundial de la salut (OMS).


  El terra radiant es basa en instal·lar tubs per tot el terra a calefactar, on hi passarà el fluid que ens escalfarà o refredarà l’habitatge. A la part de sota dels tubs es posa una manta tèrmica de polímer per a que el calor no es perdi cap avall. I a la part de sobre es cobreix amb ciment tractat, i a sobre per acabar el paviment (rajola, gres, màrbrel o parquet)


  A Reilec instal·lem terra radiant per a calefactar i refredar. Instal·lem els millors tubs del mercat doblegats en calent i que ofereixen una garantia de 30 anys. No dubtis en consultarnos sense compromís, ens trobaràs a Reus-Tarragona
  

 

 

Solar fotovoltaica, panells solars, geotermia, biomassa, terra radiant, calefacció, energia eòlica, electricitat, automatismes, manteniment.
Energies renovables i alternatives Reus - Tarragona

Certificacions:

REITE: Registre d'empreses instaladores/mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en edificis

 

REIE: Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista

 

Formem part de: 

Col·laboradors:

Versión para imprimir | Mapa del sitio

REILEC

Oficina Central

C/ Manuel Hugué, 5

43205 Reus (Tarragona)

Tel: 977 114 080

info@reilec.com


Magatzem carrer Partida Boverals s/n

12500 Vinaròs (Castellò)


Renovables a Reus i Tarragona, energies alternatives, solar fotovoltaica, solar tèrmica, autoconsum elèctric,mini-eòlica, biomassa, manteniments, automatismes, electricitat, geotèrmia, aerotèrmia.

La teva Empresa de Renovables a Reus i Tarragona


Llamar

E-mail

Cómo llegar