Energía solar tèrmica

 

 

L’energia solar tèrmica, es una energia renovable i inesgotable que aprofita l’energia de la radiació solar incident per a calenta un fluid a baixa temperatura. En el nostre cas s’utilitza per a escalfar l’aigua per a consum domèstic o per a la calefacció.

 

 Tota l’energia que trèiem d’aquest sistema es un estalvi econòmic, d’energia no renovable, i directament respectuós amb el medi ambient, ja que aquesta energia no la te que generar el seu escalfador o caldera.

 

Ha Reilec som instal·ladors/mantenidors d’instal·lacions tèrmiques en edificis. Dissenyem, assessorem i realitzem el muntatge d’aquest sistema renovable per a la producció d’ACS, calefacció i per a l’escalfament de piscines.

 

Treballem amb les principals marques del mercat i amb tots els sistemes existents que mes s’adaptin a les seves necessitats:  drainback, termosifó, forçada, termodinàmica, combinada per a calefacció i ACS, etc.

 

 

 

Energia solar tèrmica amb Termosifó

 

 

Energia solar termica forçada

 

 

Climatització de piscines

 

Solar tèrmica, solar fotovoltaica, panells solars, geotermia, aerotermia, biomassa, terra radiant, calefacció, energia eòlica, electricitat, automatismes, manteniment.

Energies renovables i alternatives a Reus - Tarragona

Certificacions:

REITE: Registre d'empreses instaladores/mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en edificis

 

REIE: Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista

 

Formem part de: 

Col·laboradors:

Versión para imprimir | Mapa del sitio

REILEC

Oficina Central

C/ Manuel Hugué, 5

43205 Reus (Tarragona)

Tel: 977 114 080

info@reilec.com


Magatzem carrer Partida Boverals s/n

12500 Vinaròs (Castellò)


Renovables a Reus i Tarragona, energies alternatives, solar fotovoltaica, solar tèrmica, autoconsum elèctric,mini-eòlica, biomassa, manteniments, automatismes, electricitat, geotèrmia, aerotèrmia.

La teva Empresa de Renovables a Reus i Tarragona


Llamar

E-mail

Cómo llegar