Energia Solar Fotovoltaica, panells solars a Reus i Tarragona

L’energia solar fotovoltaica es aquella font d’energia renovable i inesgotable que ens la subministra el sol amb la seva radiació solar. Mitjançant uns captadors solars (panells fotovoltaics) podem transformar aquesta energia de radiació amb energia elèctrica per a qualsevol tipus d’aplicació en corrent continu o amb corrent altern, també podem emmagatzemar l’energia en bateries per a utilitzar-la posteriorment quan ens sigui necessària.

  

   Aquesta tecnologia està molt avançada, i la seva aplicació es creixent per les múltiples avantatges que comporta, entre d'altres: estalvi econòmic, energia barata,  neta, sostenible i autonomia energètica entre d'altres.

 

   Dissenyem i instal·lem tot tipus de panells solars des de Reus-Tarragona per a qualsevol activitat que es vulgui dur a terme.

 

   A Reilec ens encarreguem de tot el projecte, en funció de les necessitats particulars de cada client.

 

   Disposem de quatre instal·lacions tipus: fotovoltaica aïllada de xarxa, fotovoltaica d'autoconsum, híbrida amb mini eòlica, i de connexió a la xarxa elèctrica. A mes podem dissenyar i instal·lar panells solars per a generar electricitat per a  qualsevol activitat que necessiti portar a terme com poden ser:  grups de pressió, bombes de reg, bombeig d'aigua, etc.

 

    No dubti en contactar amb nosaltres, som especialistes en energia solar fotovoltaica a Reus  i la província de Tarragona.                    

 

Instal·lacions tipus amb panells solars fotovoltaics:

 

Solar fotovoltaica, panells solars, geotèrmia, biomassa, terra radiant, calefacció, energia eòlica, electricitat, automatismes, manteniment.
Energies renovables i alternatives, panells solars a Reus i Tarragona

Certificacions:

REITE: Registre d'empreses instaladores/mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en edificis

 

REIE: Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista

 

Formem part de: 

Col·laboradors:

Versión para imprimir | Mapa del sitio

REILEC

Oficina Central

C/ Manuel Hugué, 5

43205 Reus (Tarragona)

Tel: 977 114 080

info@reilec.com


Magatzem carrer Partida Boverals s/n

12500 Vinaròs (Castellò)


Renovables a Reus i Tarragona, energies alternatives, solar fotovoltaica, solar tèrmica, autoconsum elèctric,mini-eòlica, biomassa, manteniments, automatismes, electricitat, geotèrmia, aerotèrmia.

La teva Empresa de Renovables a Reus i Tarragona


Llamar

E-mail

Cómo llegar