Autoconsum

L'autoconsum és legal i surt rendible

 Una instal·lació d'autoconsum es legal en base al REIAL DECRET  900/2015, de 9 de octubre i realment surt a rendible.

 

 Aquesta es una instal·lació amb panells fotovoltaics per a generar una  part de l’energia que es consumeix i així poder arribar a estalviar el que es vulgui del consum elèctric actual.

 

 Aquest tipus d’instal·lació d'autoconsum directe es molt interessant,  degut a l’augment del preu de l’electricitat  (+70% en els darrers 5 anys)  i  la baixada  de  preu dels  mòduls fotovoltaics (-85%).  Afegit  a  més, que  es  una  instal·lació  ràpida, senzilla  i neta, que no  necessita bateries  i  té una  vida útil  de més 25 anys, tot això fa que sigui viable i s’amortitzi en un curt termini de temps. 

 

 Les instal·lacions d'autoconsum també  es  poden  instal·lar  amb  bateries (la tecnologia actual de les bateries de Liti donen uns resultats i rendiments espectaculars), anomenades instal·lacions d'autoconsum en acumulació. En aquest cas, l'estalvi  pot esser de fins al  100%  (IVA inclòs),  encara que, es obví, que el preu  de les  bateries  fa augmentar  el cost  de  la instal·lació i conseqüentment l'amortització del sistema.

 

A Reilec fem els estudis personalitzats d'autoconsum sense cap compromis, dissenyem i realitzem l'implementació del sistema mes adequat a les necesitats dels nostres clients, que abans de gaudir dels estalvis energètics que els aportarà la instal·lació d'autoconsum, ja saben el que estalviaràn i en quin temps ho amortitzaràn.

 

¡A que espera a reduïr ja en la seva factura d'electricitat! Posis en contacte amb nosaltres on l'informarem i l'assessorarem de manera totalment personalitzada, per a que pugui començar ja a produïr gran part de l'energia que consumeix, amb el valor afegit de realitzar-ho amb energia renovable, de poder reduïr la seva factura d'electricitat i ajudar a fer un mon mes sostenible amb l'energia neta del futur.

 

 

  

Autoconsum Industrial sobre coberta
Autoconsum domèstic

 

Solar, fotovoltaica, panells solars, Geotermia, biomassa, terra radiant, calefacció, energia eòlica, electricitat, automatismes, manteniment.

Energies renovables i alternatives a Reus - Tarragona

Certificacions:

REITE: Registre d'empreses instaladores/mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en edificis

 

REIE: Empresa instal·ladora d'electricitat categoria especialista

 

Formem part de: 

Col·laboradors:

Versión para imprimir | Mapa del sitio

REILEC

Oficina Central

C/ Manuel Hugué, 5

43205 Reus (Tarragona)

Tel: 977 114 080

info@reilec.com


Magatzem carrer Partida Boverals s/n

12500 Vinaròs (Castellò)


Renovables a Reus i Tarragona, energies alternatives, solar fotovoltaica, solar tèrmica, autoconsum elèctric,mini-eòlica, biomassa, manteniments, automatismes, electricitat, geotèrmia, aerotèrmia.

La teva Empresa de Renovables a Reus i Tarragona


Llamar

E-mail

Cómo llegar